Львів’ян попереджають про заморозки та мокрий сніг

3616 0
На дорогах міста можлива ожеледиця.
Фото: news.com.ua

Фото: news.com.ua

Львів’ян попереджають про пориви вітру, зниження температури та мокрий сніг. Про це інформує Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Зокрема сьогодні, 25 жовтня очікують вітер 17 — 22 м/с (північно-західний з переходом на західний). Вночі та вранці на дорогах можлива ожеледиця. У Львові буде хмарно з проясненнями, вночі невеликий мокрий сніг, вдень часом дощ. Температура повітря вночі 0 — 2° тепла, вдень 6 — 8° тепла.

Завтра 26 жовтня синоптики обіцяють вночі та вранці невеликий мокрий сніг, удень без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах можлива ожеледиця. Вітер західний із переходом на південно-західний, 9 — 14 м/с, пориви 15 — 20 м/с. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 6 — 11° тепла.

На вихідні температура коливатиметься від 7 до 16 градусів тепла, можливий дощ та хмарність.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!