Львів’ян попереджають про збільшення черг на кордоні через Євро-2016

2208 0
Для українських вболівальників, які прямуватимуть на чемпіонату Європи з футболу у Франції створять окремі смуги руху. Однак, незважаючи на такі заходи, прикордонники попереджають про можливість збільшення черг. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України – Західне регіональне управління.
фото ілюстративне: прес-служба  ГУ ДФС у Львівській області

фото ілюстративне: прес-служба ГУ ДФС у Львівській області

В період з 10 червня по 10 липня 2016 року у Франції відбудеться фінальна частина чемпіонату Європи з футболу 2016 року. У зазначеному футбольному змаганні приймає участь й Національна збірна України.

У звязку із цим, прикордонники очікують збільшення потоку  організованих груп вболівальників, який прогнозується через пункти пропуску «Устилуг – Зосін», «Угринів – Долгобичув», «Рава-Руська», «Грушів – Будомеж», «Львів-аеропорт» Львівського прикордонного загону, «Краківець», «Шегині», «Смільниця – Кросьценко» Мостиського прикордонного загону, «Тиса» та «Ужгород» Чопського прикордонного загону, «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону та «Порубне» Чернівецького прикордонного загону.

Читайте також: Новації Львівської митниці: інтерактивна карта митних постів та безкоштовний Wi-Fi

«Пропуск через державний кордон футбольних фанів та вболівальників чемпіонату Європи з футболу буде здійснюватися у взаємодії з прикордонною охороною суміжних держав, митними органами та іншими контрольними службами відповідно до вимог чинного законодавства України у пріоритетному порядку та позачергово. Також передбачено оформлення вболівальників в автомобільних пунктах пропуску на окремих смугах руху, в авіаційних пунктах пропуску – на окремо створених коридорах, а при потребі безпосередньо біля трапу літаків», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, прикордонники нагадують, що організованим групам та окремим громадянам, які їдуть на чемпіонат Європи з футболу 2016, необхідно пред’явити такі документи для поїздки:

1. Наявність квитків на футбольні матчі;

2.Бронювання готелю в містах проведення матчів (Париж, Марсель і Леон);

3 Наявність запрошення від офіційного представництва ФІФА;

4. Наявність акредитаційних карток для журналістів;

Також просять завчасно інформувати щодо прогнозованих груп футбольних фанів та вболівальників на такі електронні скриньки пунктів пропуску:

"Устилуг"            -      [email protected]

"Рава-Руська"      -      [email protected]

"Краківець"         -       [email protected]

"Шегині"              -      [email protected]

"Смільниця"        -       [email protected]

"Малий Березний"  -   [email protected]

"Ужгород"               -   [email protected]

"Чоп" (Тиса)            -   [email protected]

"Лужанка"               -    [email protected]

"Вилок"                   -   [email protected]

"Дякове"                  -   [email protected]

"Порубне"               -    [email protected]

"Мамалига"            -     [email protected]

"Россошани"          -   [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!