Львів’ян попереджають про зміни в нарахуванні платіжок за воду

2575 1
Львів’яни, які не змогли внести актуальні показники спожитої води, нарахування за червень отримають за середніми показниками за минулі три місяці.
Фото: tyachivnews.in.ua

Фото: tyachivnews.in.ua

Через технічні негаразди, пов’язані з хакерською атакою, абоненти ЛМКП «Львівводоканал» скаржилися на труднощі з подачею показників лічильників. Як коментують на підприємстві, зараз ситуація виправилася, однак юридичні особи отримають рахунки за червень із запізненням.

Читайте також: Оплата комунальних послуг онлайн: 5 інструментів для львів’ян

«Ми приймаємо показники квартирних водолічильників з 10 числа по передостанній день місяця. І саме на останню декаду місяця припадає пік телефонних дзвінків. Проблеми з комп’ютерами виникли 27-го червня, у той «гарячий» час, коли мешканці подають показники по телефону. Відтак, для тих споживачів, хто не зміг додзвонитися і внести актуальну інформацію, нарахування за послуги відбулося за середніми показниками споживання за минулі три місяці. Львів’яни, які подавали показники он-лайн на Порталі споживачів комунальних послуг ІнфоЛьвів незручностей не відчули», – зазначили у відділі збуту послуг ЛМКП «Львівводоканал».

ЛМКП «Львіводоканал» нагадує, що подавати показники водолічильників можна:

1. На Порталі споживачів комунальних послуг https://infolviv.com.ua, де потрібно зареєструватися, вказавши номер особового рахунку і код активації, які зазначені на квитанції.

2. По багатоканальному телефону Сервісного Центру : 240-01-00, або 067-310-09-49.

3. Eлектронною поштою.

Лист потрібно надсилати за таким взірцем:            

·        номер особового рахунку

·        адреса

·        номер лічильника-кінцевий показник

Райони міста

Електронна адреса

Галицький

[email protected]

Франківський

[email protected]

Личаківський

[email protected]

Сихівський

[email protected]

Залізничний

[email protected]

Шевченківський

[email protected]

Позаміські споживачі

[email protected]

 

 

 


Читайте також:
6 Липня, 2017 16:16
666 ... ці попереждальники можуть нараховувати що і як захочуть ... але ... отримають вони те що отримають ... те , що захочуть-зможуть оплатити люди ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!