Львів’ян просять не піднімати з землі небезпечні предмети, там може бути вибухівка

2509 0
Якщо предмет здався вам підозрілим, за змоги обгородіть їх підручними засобами та повідомте обов’язково поліцію або військових.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

На території Львівської області діють розвідувально-диверсійні групи, які намагаються дестабілізувати ситуацію в регіоні. Зокрема, існує ймовірність, що вони залишають різні предмети, начинені вибухівкою, повідомляє ЛОДА.

Читайте також: За мітки для коригування вогню «світить» до 15 років тюрми

Серед вибухонебезпечних предметів можуть бути телефони і навіть дитячі іграшки. Також диверсійні групи можуть встановлювати заборонені протипіхотні фугасні міни типу «пелюсток». Якщо на них ступити ногою, то це призводить до непоправних наслідків.

«Шановні громадяни! Будьте обережні. Не підіймайте незнайомих предметів, в жодному разі не торкайтеся їх. Якщо предмет здався вам підозрілим, за змоги обгородіть їх підручними засобами та повідомте обов’язково поліцію або військових», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Львові мешканці разом з правоохоронцями виявляють різні мітки на асфальті, деревах, навіть на балконах і дахах будинків. Правоохоронці просять інформувати про підозрілі мітки та пересування ворога. Крім того, варто повідомляти, якщо помітили підозрілих людей або автомобілі, на лінію 102. Як заявляв міністр оборони України​ Олексій Резніков напередодні, Росія намагається змінити тактику. Окупаційні війська обстрілюють житлові квартали, лікарні, навчальні заклади. Оскільки швидкий наступ великими колонами захлинувся, почали активніше застосовувати ДРГ і десант. Мешканців усіх міст закликають повідомляти про підозрілих осіб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!