Політична реклама

Львів'ян просять бути обережними через ожеледицю

1262 0
4-6 лютого збережуться опади від невеликих до помірних у вигляді снігу та мокрого снігу з переходом в дощ. Температури повітря 4 лютого вночі 3-8 морозу, вдень 3 морозу до 2 тепла, 5-6 лютого впродовж доби близько 0 градусів.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради з посиланням на Львівський гідрометеоцентр.

Через температуру, близьку до нуля та опади у вигляді снігу та мокрого снігу, на дорогах та тротуарах міста слизько. Львів'ян просять бути обережними.

"Радимо водіям транспортних засобів по можливості утримуватися від поїздок. За умов ожеледиці на дорогах, обирати помірну швидкість, дотримуватись дистанції між транспортними засобами. Не можна займати зустрічну смугу руху, адже ви можете просто не розминутися із зустрічним транспортом, а це створить додаткові перешкоди", зазначає Віктор Іваніцький, керівник управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення мерії.

Львівська міська рада звертається до усіх мешканців міста із проханням тепло одягатись та бути обережними. За умов ожеледиці на дорогах, обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!