Львів’ян просять добровільно здавати незаконну зброю

1814 0
З 1 по 31 жовтня триватиме місяць добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухівки, які незаконно зберігаються львів’янами, – повідомляє прес-служба ГУМВС України у Львівській обл. За добровільну здачу незаконної зброї львів’ян не каратимуть.
фото: kolo.poltava.ua, times.mk.ua, depo.ua, mukachevo.net

фото: kolo.poltava.ua, times.mk.ua, depo.ua, mukachevo.net

Громадяни, які прагнуть добровільно здати незаконну зброю звільнятимуться від кримінальної та адміністративної відповідальності. Для цього вони повинні звернутись до райвідділу міліції за місцем проживання із заявою про добровільну здачу вогнепальної зброї, спеціальних засобів самооборони, боєприпасів та вибухівки.

Важливо, що після проведення додаткової перевірки зброї, її технічного стану, оформлення відповідних документів та за наявності законодавчих підстав така особа може за бажанням зареєструвати зброю у свою власність.

«Під час аналогічного місячника, який проходив у квітні, громадяни добровільно здали до органів внутрішніх справ 186 одиниць вогнепальної зброї», – повідомив начальник відділу дозвільної системи управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Володимир Цікало.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!