Львів’ян просять долучитись до опитування про мобільність Львова

4113 0
Онлайн-опитування триватиме до 28 червня.
Фото: mobilitylviv

Фото: mobilitylviv

У Львові стартувало опитування мобільності (транспортної та пішохідної поведінки), яке проводять у межах розробки Плану сталої міської мобільності Львова та околиць. Отримані результати допоможуть оптимізувати транспортні потоки у місті та покращити роботу громадського транспорту. Востаннє у Львові таке опитування проводили восени 2014 року.

Читайте також: Місто коротких відстаней. Як розробляють План сталої мобільності для Львова

Анонімне опитування проводять через онлайн-анкету. Отриману інформацію використають для статистичного аналізу та узагальнять.

Онлайн-опитування триватиме до 28 червня. Анкету можуть заповнити всі мешканці, які старше 14 років. Пройти опитування можна за посиланням.

Читайте також: (Не)довести Львів до межі. Навіщо місту План сталої мобільності

Нагадаємо, План сталої міської мобільності Львова розробляють у межах проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» від Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ GmbH. До процесу залучені представники комунальних установ Львова, серед яких «Інститут міста», «Інститут просторового розвитку», «Львівавтодор», «Львівелектротранс», департамент житлового господарства та інфраструктури, управління транспорту, управління архітектури та урбаністики, міжнародні експерти з Швейцарії та Німеччини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!