Львів’ян просять долучитись до всесвітньої акції «Велосипедом на роботу»

1923 0
12 лютого велосипедисти всього світу, не зважаючи на погодні умови, поїдуть на роботу чи навчання велосипедом. Львів, традиційно, долучиться до акції. Мета заходу – продемонструвати, що місто Лева є велосипедним.
фото: lav.org.ua

фото: lav.org.ua

12 лютого львів’ян запрошують доєднатися до всесвітнього зимового дня «Велосипедом на роботу». Організатори акції прагнуть продемонструвати, що Львів є велосипедним містом.

Розпочнеться акція зі сніданку біля пам’ятника Нептуна, що на площі Ринок. На цьому місці для велосипедистів організують сніданок з чаю, кави та різноманітних смаколиків. Також організатори просять взяти з собою термоси з гарячими напоями.

Читайте також: «Велосипедний» Львів у цифрах. Інфографіка

Оскільки акція є всесвітньою, то організатори хочуть продемонструвати, що Львів також є велосипедним містом й не відстає за кількістю велосипедистів від решти світу.

Для участі у заході потрібно зареєструватися на сайті. Згодом у режимі реального часу на карті буде відображатись та кількість велосипедистів, яка доєдналась до зимового дня «Велосипедом на роботу».  Тож можна буде порівняти, яке місто найвелосипедніше.

Минулого року до акції приєдналось 94 львів’ян, цьогоріч організатори очікують більшої кількості.

Також львів’ян, які поїдуть в цей день на роботу, навчання чи по справах велосипедом просять зробити власні фото й виставити їх в соціальних мережах з хештегом #wbtwd2016

Коли: п’ятниця, 12 лютого

Час: 8:00 ранку

Місце зустрічі: пам’ятник Нептуна, площа Ринок.

Нагадаємо, що у Львові минулоріч встановили перший в Україні муніципальний прокат велосипедів.Загалом у місті діють 5 станцій муніципального велопрокату. 

Читайте також: У Львові встановили вуличну майстерню для велосипедів. Фото

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!