Львів’ян просять долучитися до благодійної акції, де збиратимуть гроші на лікування 17-річної Вікторії

4309 0
На операцію Вікторії Кузь необхідно зібрати 140 тис. євро.
Фото: БФ "Крила Надії"

Фото: БФ "Крила Надії"

У неділю, 29 вересня, біля пам’ятника королю Данилу у центрі Львова влаштують благодійне частування, під час якого збиратимуть гроші на лікування 17-річної Вікторії Кузь. Про це повідомляють у благодійному фонді «Крила Надії».

Львів’янам пропонуватимуть скуштувати гуляш від кулінарного клубу Zdorowja I Spoki'j та Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів. Початок акції о 13:00.

Вікторія Кузь зі Стрийщини потребує термінової пересадки кісткового мозку, оскільки дівчинка бореться з раком (гострою лімфобластною лейкемією). Два роки тому Віці один раз уже вдалося подолати недугу, однак хвороба повернулася знову. Дівчинку готова прийняти клініка у Вероні, але вартість операції сягає 140 тис. євро. Для родини із невеликого села така сума непідйомна.

Половину коштів уже вдалось зібрати, однак іншу частину необхідно зібрати швидко, бо часу до операції залишається обмаль.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!