На правах реклами

Львів’ян просять долучитися до опитування, за яке можна отримати нагороди

3373 0
Респондентів не зобов’язуватимуть брати участь у всіх опитуваннях – участь в кожному опитуванні є добровільною.
Ілюстративне фото: НУШ

Ілюстративне фото: НУШ

Львів’ян просять долучитися до опитування, за яке можна отримати нагороди. Йдеться про опитування громадської думки на різні теми: політики та економіки, культури й мови і навіть технологій та туризму. 

Компанія Wooden Horse Strategies вирішила розпочати проєкт дослідження громадської думки саме зі Львова та шукає людей для регулярних опитувань.

По-перше, ви станете учасником унікального проєкту, спрямованого на виявлення реальної громадської думки, у межах незалежного та неупередженого дослідження. По-друге, за участь в опитуваннях ви отримаєте винагороду у грошовій формі, поповнення рахунку мобільного зв’язку, сертифікатів на товари тощо», – кажуть організатори.

Стати учасником опитувань можна за посиланням. Для певного опитування спершу обиратимуть панель респондентів за віком, статтю та регіоном проживання.

Після сформованої панелі, респондентам будуть надходити повідомлення про заплановані опитування з проханням заповнити анкету онлайн (у смартфоні чи на комп’ютері) протягом одного-двох днів. Респондентів однієї панелі не зобов’язуватимуть брати участь у всіх опитуваннях – участь в кожному опитуванні є добровільною. 

Результати дослідження та їхній аналіз будуть передавати клієнтам, в тому числі й комерційним структурам, аналітичним центрам громадським організаціям та окремим особам. Результати опитувань можуть частково публікувати, але зі збереженням анонімності відповідей.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!