Львів’ян просять долучитися до збору речей для передчасно народжених діток

3223 0
Речі крихіткам повезуть 21 грудня.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Небайдужих львів’ян просять долучитися до збору необхідних речей для передчасно народжених діток, які народилися в Неонатальному центрі Львівської обласної клінічної лікарні. Ще упродовж двох днів речі збиратимуть, аби вже 21 грудня їх розвести. Про це Тvoemisto.tv повідомила організаторка збірки Христина Гунчак.

Читайте також: Нас називають «поспішайки». Як у Львові доглядають передчасно народжених дітей

Серед необхідного: скляні пляшечки, паперові рушники, дитячі вологі серветки, шприци для ін’єкцій, нестерильні рукавиці.

«Ми збираємо те, що потрібно медичному персоналу при виходжуванні передчасно народжених діток. Кожен з нас може долучитися до збірки, а також стати одним із помічників і допомогти усе розвести 21 грудня», – каже Христина Гунчак.

Читайте також: Ті, які повертають до життя. Перемоги львівських лікарів

Також до збірки необхідного можна долучитися фінансово, скинувши гроші на картку:

4731219616052779 (Христина Гунчак).

Нагадаємо, що на Львівщині немовлята, які передчасно народилися і яких ще лагідно називають «поспішайки», «нетерплячки», «ранні пташки», перебувають у Львівській обласній клінічній лікарні. Зараз там близько 40 маленьких пацієнтів. З них 8 – у відділенні інтенсивної терапії і приблизно 30 – у відділенні патології недоношених. Загалом за рік тут виходжують понад 500 діток.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!