Львів'ян просять долучитися до збору речей для підопічних з інтернату та хоспісу

7524 0
Серед найбільших потреб, які потрібні хлопцям з інтернату та стареньким із хоспісу – засоби гігієни та продукти довготермінового зберігання.
Фото: Софія Муцин

Фото: Софія Муцин

Небайдужих львів'ян просять допомогти зібрати необхідні речі та продукти харчування для стареньких із хоспісу в Журавному, що на Жидачівщині та хлопців, яких виховують у Роздільському дитячому будинку-інтернаті. Про це Тvoemisto.tv зазначила волонтерка Софія Муцин.

Читайте також: Львів’ян просять долучитися до збору речей для важкохворих, які перебувають у хоспісі

За її словами, поїхати до підопічних хоспісу та дитячого інтернату планують через два тижні – 7-11 червня.

«Для стареньких плануємо зібрати продукти довгого зберігання, підгузки та пелюшки. Хлопцям дуже потрібні також підгузки, пеленки та інші засоби гігієни. Також хотіли б для хлопців зібрати м’ячі та велосипеди. Тому, якщо у когось ці речі лежать без діла і ними не користуються, приносьте», – каже волонтерка.

Читайте також: Львів’ян запрошують долучитись до збірки необхідних речей дітям з дитбудинків

Тим, хто хоче долучитись до допомоги, бажано телефонувати до Софії Муцин за номером телефону: 068 492 60 26, або ж допомогти фінансово, переславши гроші на картку Приват: 24 4731219613680606 (Софія Муцин).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!