Львів'ян просять долучитися до здачі крові для юнака, що випав із поїзда під час руху

5890 0
Матір травмованого просить усіх небайдужих здати плазму крові (група крові А (ІІ) Rh -) для сина Владислава.
Фото: theukrainians.org

Фото: theukrainians.org

Мати 23-річного юнака, який випав під час руху поїзда «Львів – Маріуполь» уночі з 25 на 26 липня та отримав тяжкі тілесні ушкодження, просить усіх небайдужих здати кров. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Львівської області.

Матір травмованого Валентина Бійдюк просить усіх небайдужих здати плазму крові (група крові А (ІІ) Rh -) для сина Владислава. Усіх, хто ще хоче допомогти, чекають за адресою: м. Львів, вул. Миколайчука, 9, Клінічна лікарні швидкої медичної допомоги. Забір відбувається з 9.00 по 12.00. При собі треба мати паспорт.

Читайте також: Як стати донором крові. 10 порад

Нагадаємо, що 26 липня, близько 03.00, до поліції надійшло повідомлення від начальника потяга сполученням «Львів-Маріуполь» про те, що під час руху в місті Золочів випав молодий чоловік. Унаслідок падіння він отримав важкі травми. Правоохоронці, які працювали на місці події, встановили особу потерпілого – 23-річного мешканця міста Хмельницький. Із тяжкими тілесними ушкодженнями він госпіталізований у реанімацію.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!