Львів’ян просять допомогти 11-річному хлопчику побороти хворобу крові

2738 0
Швед Максим 2005-го року народження хворіє набутою апластичною анемією важкого ступеня уже другий рік. Урятувати хлопчика може лише трансплантація кісткового мозку від неродинного донора. Зібрати самотужки потрібну для операції суму батьки та близькі не можуть, тому звертаються до усіх небайдужих із проханням допомогти.
фото: facebook.com

фото: facebook.com

Максим Швед мешкає у селі Гніздичів Жидачівського району Львівської області. Він хворіє набутою апластичною анемією важкого ступеня уже другий рік. Щоб підтримувати рівень гемоглобіну у нормі, йому регулярно вливають кров і тромбоцити. Від цих процедур у крові хлопчика надмірний  рівень заліза, а надлишок заліза шкідливий, бо воно «іржавіє» в організмі. Після тривалого лікування та консультативного візиту до Любліна (що у Польщі) спеціалісти винесли вердикт – трасплантація кісткового мозку від неродинного донора. Вартість комплексу доопераційного супроводу, трансплантації та постопераційного періоду – 500 000 злотих.

Кошти потрібно надтерміново. «Друзі, часу насправді дуже мало, до 22 травня 2016 року потрібно оплатити клініці половину від зазначеної суми, а це близько 60 000 євро. Збір практично стоїть на місці тому надія лише на Вас», – інформують у спільноті «Варта 1».

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку матері Максима: Швед Оксана Зинов’ївна:  5168 7572 7026 0096.

БФ «Крила надії», Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів

МФО 325321

ЄДРПОУ 35620901

Рахунок 26000060442841

Призначення платежу: Добровільна пожертва (Швед Максим Михайлович).

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!