Львів’ян просять допомогти 13-річній Наталі після операції

9173 0
Батьки 13-річної Наталі потребують фінансової допомоги, аби розрахуватися за операцію, яка виявилася дорожчою, аніж планували.
фото: благодійний фонд "Крила надії"

фото: благодійний фонд "Крила надії"

Як пише на своїй сторінці у Facebook керівниця Благодійного фонду «Крила надії» Наталія Ліпська, у дівчинки важка форма сколіозу: «Настільки важка, що для того, щоб дитина могла рухатися, довелося вставити спеціальну металеву конструкцію в хребет».

Операція пройшла успішно. Однак, попередньо батьки розраховували на одну суму (170-200 тис. грн), а по факту операція виявилася складнішою і дорожчою. «І є біда, бо в батьків коштів вже нема, а через борг перед клінікою дівчинку не відпускають додому. Родина в розпачі, кошти просто нема вже звідки взяти. Наталя плаче, бо після операції не може повернутися до дому. Ціна питання – 83 836,30 гривень. Поки ми не знайдемо ці кошти, дівчинка буде змушена залишатися жити в лікарні», – повідомила Наталія Ліпська.

Читайте також: Як львів’яни можуть допомогти військовим і мешканцям Авдіївки

Для охочих допомогти:

Карта ПриватБанку: 4731 2171 0995 3453

Реквізити фонду: http://krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty

Призначення платежу «добровільна пожертва для Наталі».

Звіт по збору коштів – за посиланням.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!