Львів’ян просять допомогти 13-річному хлопчику з ДЦП

2047 0
При народжені 13-річному Маркіяну поставили діагноз ДЦП. Львів’ян просять допомогти йому зібрати кошти на останню операцію.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

Тринадцятирічний Мар’ян мешкає в с. Солонське Дрогобицького району Львівської області, вже пережив кілька операцій, і потребує останньої, яка може допомогти йому стати на ноги. Лікарі діагностували йому ДЦП, спастичну диплегію та стійкі рухові розлади у вигляді нижнього спастичного пара парезу. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Наразі хлопець важко пересувається за допомогою ходуль. Він вже втратив батька, а мати перебуває на онкологічному лікуванні. Грошей, щоб провести операцію не вистачає. Мати Маркіяна розповіла, що грошей немає навіть на білет до Києва, де її сину можуть допомогти.

Під час останньої операції йому повинні витягти із ніг металоконструкції, встановлені влітку, та провести двотижневу реабілітацію, аби навчити хлопця ходити.

Від народження Маркіян зовсім не рухався і потребував щорічного лікування.  Гроші на лікування заробляв батько, але кілька років тому він помер від серцевого нападу. Тому мати хлопчика залишилась наодинці з хворобою сина.

До збору коштів долучаються друзі та знайомі однак цього не досить. Мати Маркіяна просить небайдужих про допомогу.

За детальнішою інформацією просять звертатися за телефоном: 067 390 85 64 (мати хлопчика)

Реквізити:

Приватбанк

Номер картки: 4149437848187728

Яцків Марія Володимирівна


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!