Львів’ян просять допомогти 14-річному Денискові, в якого вдруге стався рецидив лейкемії

16032 0
Більше трьох років тому Денискові у Римі зробили трансплантацію кісткового мозку.
Фото: Мар’яна Магола

Фото: Мар’яна Магола

Небайдужих львів’ян просять фінансово допомогти Денискові Маголі, в якого стався рецидив гострої мієлоїдної лейкемії. Про це повідомляє Благодійний фонд «Із янголом на плечі».

Уперше хлопчик захворів у 2016 році, коли йому було вісім з половиною років. Після тривалого лікування він одужав, проте у 2018 році стався рецидив. Тоді Денискові збирали кошти для проведення трансплантації кісткового мозку. Складну операцію йому зробили у Римі, у клініці «Бамбіно Джезу». Відтоді у нього все було добре, він ходив до школи. Проте під час контрольного візиту до клініки родина знову почула невтішний діагноз – рецидив хвороби.

Читайте також: Львівські медики врятували життя онкохворій дівчинці, ввівши їй укол за 3 млн грн

Як повідомила у коментарі Тvoemisto.tv мама Дениска Мар’яна Магола, зараз вони знову змушені просити допомоги, бо потрібні гроші і на проживання у Римі, і на лікування, а, можливо, й чергову операцію для сина.

«Зараз ми у Римі. Учора лікарня надала нам житло, оскільки ми не чекали такого повороту подій. Поки що чекаємо на вибір терапії лікуючим лікарем і професором», – каже Мар’яна Магола.

Читайте також: Почути і перемогти. Як у львівській лікарні діти долають рак

За її словами, у Римі точно доведеться затриматися. Син, як зазначила Мар’яна Магола, почувається добре, хоч трохи втомлений після складних обстежень. Нині родині потрібні кошти на побут та проживання у Римі. Приблизна сума, яка зараз треба, – 3 тис. євро (на проживання та харчування).

Кошти можна надсилати на картку за реквізитами:

4149 4993 8431 2946 – тато Олег.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!