Львів’ян просять допомогти 15-річній дівчині, яка потребує пересадки нирки

41270 1
У п’ятнадцятирічної Анастасія Зінгіс ниркова недостатність останньої стадії. Дівчина потребує пересадки. Таку операцію готові зробити в Білорусі, але ціна – 1,5 млн грн –надто велика для родини. Львів’ян просять допомогти дівчинці у її боротьбі за життя.
фото: zaxid.net

фото: zaxid.net

Анастасія разом із мамою тричі на тиждень змушені приїжджати зі села Годовиці у спеціалізований дитячий медцентр на гемодіаліз. У дівчинки ниркова недостатність останньої стадії.

«Це такий метод, який очищає кров, тому що нирка виконує функцію очищення крові, виведення рідини з крові і також забезпечує активізацію вітаміну, який відповідає за кальцієвий обмін», –пояснила дитячий невролог Західноукраїнського дитячого медцентру Ірина Костінчук.

Зараз це єдиний спосіб, який підтримує життя дівчини, втім, має й свої мінуси. Настя закінчує дев’ятий клас, вчиться за індивідуальною програмою. Бо майже весь час мусить бути вдома, аби не стала гірше почуватись.

«Колись я могла щось там зробити, піти з мамою на город, тепер сонце парить – вже я не можу, тож і мама вже не заставляє нічого робити. Деколи, якщо тиск трошки понижений, також вже нічого не роблю, уже лежу», – зазначила Анастасія Зінгіс.

Аби стан дівчинки покращився, потрібна пересадка нирок, яку погодилися зробити у Білорусі. Орієнтовна вартість операції – 60 тис. доларів США. Таких грошей у сім’ї немає, а дже зарплати молодшої медсестри, якою працює мама Анастасії, заледве вистачає для ще двох дітей. Їх батько пішов із сім’ї. Мати надіється, що небайдужі люди таки знайдуться і допоможуть врятувати доньку.

Реквізити для допомоги Анастасії Зінгіс:

ПриватБанк:

Код одержувача: ЄДРПОУ 14 36 05 70

Код банку: ЄДРПОУ 14 36 05 70

МФО банку: 30 52 99

Рахунок одержувача: 29 24 48 25 50 91 00

Номер карточки: 4149 4978 6259 0363

За інформацією: zaxid.net.


Читайте також:
10 Січня, 2017 19:08
Dantshik Шалом!
Слава і Хвала Господу Богу,Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!
Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Він не сліпий і не глухонімий!
Кличте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і запитайте за що і Милостивий відкриє для зменшення прірви і просите пробачення за спробу самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!
Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,
Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй великій милості!
І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей, Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини!
І закликаючи Ім'я Йешуа-Спасителя і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами доступ диявола через гріх і прокляття і проголошувати зцілення, здоров'я і перемагати смерть!
Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться чудо!
Радість в Господі, сила наша!
Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.
(Матф.5: 4)
Боже, нехай же буде Твоя, Досконала воля!
У Тебе всі часи і терміни!
Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!