Львів'ян просять допомогти 15-річній Христі подолати хворобу

2761 0
Терміново потрібні кошти на лікування у польській клініці – 120 000 Євро.
Фото: БФ "Крила надії"

Фото: БФ "Крила надії"

Христина хворіє з народження, але коли вона захворіла на менінгіт, стан дівчинки дуже погіршився і лікарі та батьки зрозуміли, що потрібні радикальні рішення.

Минулого літа Христі провели ТКМ від неродинного донора. Все йшло добре, поволі почало налагоджуватись її життя і родина видихнула з полегшенням. Але в кінці січня цього року почалось відторгнення. Кістковий мозок не прижився. Пішли ускладнення по всіх внутрішніх органах, виявили діабет і  тепер вона може їсти лише спеціальні суміші, звичайну їжу вона вживати не може. Вже кілька місяців Христинка живе у лікарні та потребує постійних переливань крові, бо власні клітини крові не виробляються.

Щоб врятувати дитину потрібна повторна ТКМ за кордоном. Її готова прийняти в серпні польська клініка, але лише після повної оплати лікування, а це 120 000 Є.  Державні кошти, виділені на 2018 рік, вже  закінчились. Христя мріє про зовсім прості речі: спілкування з однолітками, хоче завести собачку, а ще багато подорожувати. Так, саме такі звичні для нас речі, у її випадку звучать, як мрії. 

Кошти можна надсилати на реквізити фонду, вказавши у призначенні: добровільна допомога для Христинки Страдомської.

або на 

Картку мами Христі: Картка Приватбанку 5168757357429135 Ірина Страдомська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!