Львів’ян просять допомогти 15-річній Вікторії здолати хворобу

9919 0
Фінансової допомоги потребує юна львів’янка Вікторія Юрків, яка вже понад сім років бореться за своє здоров’я.
фото надала Іванна Юрків

фото надала Іванна Юрків

Зараз Вікторія бореться з вірусом у крові, який руйнує всі зуби. Дівчина вже перенесла низку стоматологічних операцій. Окрім того, у хребті Вікторії є гемангіома, яка стала рости, що призвело до сколіозу другого ступеня. Мама дівчини зараз активно збирає кошти на лікування у Вільнюсі. У березні Вікторії виповнилося 15 років. 

Як зазначила мама дівчини Іванна Юрків, зараз зібрано 75 тис грн. Залишається 25 тисяч. «Знаю, що Ви багато підтримуєте нас і фінансово, і молитовно. Але просимо про поширення та допомогу. Залишилось дуже мало часу до виїзду. Нам не подолати самотужки, оскільки на Віку ще чекає тривала реабілітація», – закликала вона.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти 13-річній Наталі після операції

«Ми за доньчине здоров'я боремося вже понад сім років. Упродовж двох останніх Віка пережила 9 потужних лікувань по стоматології через ускладнення. На моїй сторінці у Facebook є всі медичні документи. Маємо останню госпіталізацію у Вільнюсі. Нам не подолати самотужки такої суми коштів. Я – вдова, батько доньки помер від інсульту. Опускаються руки», – поділилася мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку: 4149 6258 0227 3167
(Юрків Іванна Іванівна, мама Вікторії).

Номер телефону: 096 420 43 12

Читайте також: У Львові шукають свідків інциденту, коли вагітна жінка випала з маршрутки
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!