Львів’ян просять допомогти зібрати кошти 33-річному чоловіку, якому потрібна пересадка кісткового мозку

19206 0
У чоловіка гостра лімфобластна лейкемія Беркіта.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

Небайдужих просять допомогти зібрати кошти на операцію з пересадки кісткового мозку 33-річному львів’янину Ігорю Сиску. У серпні цього року у чоловіка діагностували гостру лімфобластну лейкемію Беркіта. Щоб провести операцію, потрібно від 150 до 220 тисяч доларів, таких коштів у сім’ї немає.

Джерело: Facebook-сторінка Оксани Сиско

Як повідомила дружина Ігоря Оксана, перший етап обстеження та лікування він проходив у Львові в Інституті патології крові та трансфузійної медицини Національної академії медичних наук України. Згодом, через погіршення стану пацієнта, сім’я поїхали до Києва. З 15 вересня дотепер Ігор перебуває на лікуванні у київській лікарні «Феофанія». Наразі він проходить курси хіміотерапії, після чого має відбутись оперативне втручання – пересадка кісткового мозку.

«Ситуація надзвичайно важка, тому звертаюсь до вас із проханням допомогти! За 1,5 місяці боротьби з хворобою ми практично вичерпали свої сімейні заощадження. Нам просто не в силі пройти цей шлях без допомоги, тому звертаємося до усіх можливих організацій, фондів з криком про допомогу.

Ми збираємо кошти на операцію у соцмережах, нам допомагають рідні, друзі, колеги, але цього все одно мало, адже лише операція – це 150-220 тисяч доларів. А таких грошей у нас немає», – написала дружина Оксана Сиско.

Жінка сподівається, що з допомогою небайдужих людей їм вдасться назбирати гроші та врятувати її чоловіка, адже у сім’ї ростуть 7-річна донька Аня та 10-місячний син Дениско, які чекають на одужання тата.

Переказати кошти можна на картку:

5168 7520 1937 2278 Сиско Оксана Богданівна

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!