Львів’ян просять допомогти 4-місячним сестричкам

13888 0
Львів’ян просять допомогти двом 4-місячним дівчаткам, які перебувають в Охмадиті. Про це йдеться в повідомленні на Facebook-спільноті «Раненько».
facebook-сторінка "Раненько"

facebook-сторінка "Раненько"

Дівчата Софійка та Злата народились на 26 тижні вагітності з вагою 1900 грамів та 1400 грамів. Софійка має шунтовану гідроцифалію, унікальний випадок на всю Україну. Після народження в малечі стався крововилив 3 ступеня, згодом і запальний процес у мізку, мінінгіт.

Златі лікарі провели операцію на очах, щоб зупинити ретинопатію останнього ступеню. Також дитинка страждає на високий внутрішньочерепний тиск.

Батькам потрібно розрахуватися за вже становлений шунт та резервуар до шунта. Рахунки додаються і їх сума складає більше 40 тисяч гривень.

Львів’ян просять допомогти не тільки матеріально. Дівчаткам потрібні засоби догляду: підгузки, (1), вологі серветки, харчування (Frisolak 1), щоденні підтримуючі ліки.

Реквізити: Карта приватбанку: 4149497835720105 Свідрик Михайло (тато Злати та Софійки)

За інформацією: Facebook-спільноти «Раненько».

 

 

Не можемо пройти повз і просимо вашої допомогиПоки свята в розпалі, хочемо розповісти про двох сестричок зі Львова, як...

Опубліковано Раненько 4 січня 2016 р.

 

 

Опублікувала Мар’яна Федина 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!