Львів’ян просять допомогти 4-річній Маргариті з пухлиною мозку

37259 1
Вартість операції для дівчинки поки що не відома.
Фото: Юра Луценко / Facebook

Фото: Юра Луценко / Facebook

У 4-річної Маргарити Луценко лікарі діагностували пухлину головного мозку. Попередньо медики виявили краніофарингіому розміром 65х52х51 мм. Утворення вже має клінічні прояви, які швидко прогресують. 

Батьки дівчинки домовляються з декількома клініками в Україні та закордоном. Оскільки є багато складностей із розміщенням пухлини та її показниках, необхідно провести невідкладну операцію.

Сума лікування поки що не відома. Тому батьки намагаються зібрати кошти для майбутнього лікування. Рідні просять усіх небайдужих допомогти зібрати гроші.

Реквізити картки:

5168 7422 18421943 (Луценко Анна)

Телефон/Viber/Telegram

(095) 217 31 89 (Юрій)


Читайте також:
27 Грудня, 2018 15:16
Ольга Ким Есть мошенник в фейсбуке собирающий деньги якобы для нужд этого ребёнка. Родители в курсе этого? Есть ли публикации от них, которые подтверждают его мошеннические действия?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!