Львів’ян просять допомогти 5-річній Іринці побороти рак

91986 1
У п’ятирічної Іринки Бурки зі Львова діагностували нейробаластому (рак). Зараз дівчинка перебуває на хіміотерапії в Ізраїлі.
фото: facebook.com/groups

фото: facebook.com/groups

Повний курс лікування, за попередніми підрахунками, становить  319 000 доларів, яких сім’я дівчинки за короткий час самотужки зібрати не в змозі.

Іринці стало погано 25 вересня 2016 року – були сильні болі в животі. З підозрою на апендицит дівчинку відвезли до Львівської міської дитячої клінічної лікарні. Там підозри на гострий апендицит не підтвердилися. Під час УЗД була виявлена пухлина (за структурою схожа на нейробластому), відтак дитину скерували до Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, де й було підтверджено діагноз.

Батьки прийняли рішення про подальшу діагностику та лікування за кордоном. Зараз Іринка перебуває в місті Хайфа в Ізраїлі (клініка Рамбам). Там підтвердили діагноз нейробаластома 3 стадії (рак). Попри те, що пухлина агресивна, є шанси на одужання. Іринку найближчі три місяці чекає 9 хіміотерапій та операція.

Повний курс лікування, який включає трансплантацію кісткового мозку та радіоопромінення, за попередніми підрахунками, становитиме 319 000 доларів. Це сума, яку для молодої української сім'ї дуже складно зібрати самотужки за такий короткий час. На діагностику та перший вклад на лікування родина вже витратила зібрані власними силами кошти. Тому усіх небайдужих просять допомогти грошима.

Банківські реквізити:

картка ПриватБанку Ігор Бурка (тато Іринки):

5168 7423 5635 0409 (гривня),

 4731 1856 1087 7844 (долар)

4731 1856 1087 9485 (євро)

У Facebook можна знайти спільноту підтримки Іринки.  Станом на 18 жовтня на рахунок надійшло 36 036,52 грн.

У разі додаткових запитань – можна звертатися безпосередньо до мами Іринки – Олени Бурки ([email protected], тел. +972 559 840 061).

Нагадаємо, у Львові запрацював Центр трансплантації стовбурових клітин, де планують проводити операції з пересадки стовбурових клітин пацієнтам, у яких діагностували злоякісні клітини крові.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
20 Жовтня, 2016 22:21
Dantshik Шалом!
Слава і Хвала Господу Богу, Який викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!
Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Він не сліпий і не глухонімий!
Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і прощення за спробу своїми силами і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!
Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,
Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості!
І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Ієшуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я і перемагати смерть!
Де гарантія, що у вашому житті не прійде відчай і не знадобиться диво!
Радість в Господі, сила наша!
Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.
(Матф.5:4)
Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!
У Тебе всі часи і терміни!
Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!