Львів'ян просять допомогти армії тюлем, тканиною та панчохами

6208 0
Волонтери із спільноти Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів просить львів'ян принести непотрібні тканини, тюль та панчохи. Ці матеріали потрібні для пошиття маскувальних накидок та сіток.
фото: зі сторінки ФБ Святослави Фединяк

фото: зі сторінки ФБ Святослави Фединяк

Як розповіла волонтер організації Святослава Фединяк, найбільше потрібні на даний момент синтетичні білі тканини, зокрема, тюль, а також жіночі панчохи. Ці матеріали використовують поряд із натуральними тканинами для того, щоби зробити маскувальні халати та накидки легшими. Кольори, які зараз найбільш актуальні - білі, відтінки сірого та коричневого.

Готова маскувальна накидка коштує в середньому 1700-2000 гривень. Волонтерам ж вона обходиться у 80 гривень - саме стільки коштує рибальська сітка, на яку прикріплюють обрізки тканин. Робота займає чимало часу, але наразі більше проблем є із матеріалами, аніж з робочою силою, каже волонтер.

Волонтери просять також приносити і прості тканини білого кольору, відтінків сірого та коричневого, а також мішковину.

Тканини можна приносити у храм за адресою вул. Чупринки, 70 з 10 до 18 години. більше інформації про діяльність волонтерів та їхні потреби можна знайти у групі ФБ Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!