Львів’ян просять допомогти багатодітній матері з важкою рідкісною недугою

7407 0
32-річній матері п'ятьох дітей потрібна пересадка легень.
Фото: Уляна Флишко

Фото: Уляна Флишко

Небайдужих львів’ян просять допомогти Маргариті Смелянец з Миколаївщини, яка страждає від рідкісного важкого захворювання легень – «вродженої кістозної гіпоплазії». Про це повідомляє волонтерка Уляна Флишко.

Читайте також: У Львові збирають гроші на лікування Валерії, яка пів життя бореться з раком

Зараз 32-річна мати п'ятьох дітей Маргарита Смелянец перебуває на лікуванні в Національному інституті фтизіатрії та пульмонології ім. Ф. Г. Яновського. Паралельно жінка очікує в Українському реєстрі донорів на донора «нових» легенів.

«Їй лише 32, але це життя Маргарита проживає дуже динамічно. Вже і п'ятеро діток, і розлука із чоловіком (батьком дітей), і ця страшна хвороба. Рідних у Маргарити, на жаль, немає. Тому діти, поки їхня мама виживає в лікарні, перебувають із татом і його новою жінкою», – зазначає Уляна Флишко.

Читайте також: Шанс жити. Для чого і як у Львові проводять пересадки органів

Жінка щодня зідзвонюється зі своїми малюками, бо дуже сумує.

Зараз у сім’ї є дуже велика потреба в коштах – приблизно 30 тисяч гривень щомісяця, а також дітям можна допомогти одягом та взуттям.

Кошти можна скидати на картку Благодійного фонду «Здійснити мрію» (в гривнях):

Код отримувача: 43141120

Назва банку: Західне ГРУ АТ КБ «Приватбанк»

Рахунок отримувача у форматі IBAN: UA453052990000026004031002786

Номер карткового рахунку БФ «Здійснити мрію» – 5169330521401130.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!