Львів’ян просять допомогти чоловікові, який потребує термінової операції на серці

6228 0
Окрім того, його легені у критичному стані.
Фото: Олесь Уханський/Фейсбук

Фото: Олесь Уханський/Фейсбук

Львів’янин Олесь Уханський перебуває у Києві в Інституті Амосова в очікуванні операції із протезування серцевого клапану. Але провести операцію наразі не можуть, бо чоловік має абсцес і пневмоторакс легень. Про це на своїй сторінці повідомляє сестра Олеся Ольга Уханська.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти 13-річній Анастасії із третім ступенем сколіозу

«Моєму брату терміново потрібна операція на серці – протезування клапана. В Інституті Амосова, де його будуть оперувати, виявили, що у нього легені в критичному стані – абсцес і пневмоторакс. Тому кошти, зібрані на операцію, зараз ідуть на лікування легень. Що нас ще чекає попереду – не знаю», – каже Ольга Уханська.

Допомогти врятувати Олеся Уханського можна, переказавши кошти на картку ПриватБанку його мами Надії Уханської №4731 2191 0608 0843 або 5168 7422 0288 1912.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!