Львів’ян просять допомогти чоловіку зі спинномозковою травмою

2259 0
На операцію необхідно зібрати понад 400 тисяч гривень.
Фото: Олександр Соколов / Facebook

Фото: Олександр Соколов / Facebook

Два роки тому 26-річний Олександр Соколов  потрапив у ДТП і отримав хребетно-спинномозкову травму з пошкодженням спинного мозку. Відтоді він паралізований і нічого не відчуває нижче грудної клітки.

Через нестачу коштів на реабілітацію, у чоловіка утворився анкілоз тазобедрених суглобів (нерухомість суглоба внаслідок зрощення суглобових поверхонь). Крім цього, у Олександра проявляються й інші захворювання — задишка, застій легенів, пролежні, поганий кровообіг та підвищений тиск.

Аби повернутися до здорового життя, Олександр потребує хірургічного втручання. Операція коштує понад 400 тисяч гривень. Наразі він живе сам із мамою, тому така сума для сім’ї — не підйомна. Тож хлопець просить допомоги у небайдужих.

Реквізити для фінансової допомоги:

ПриватБанк: 4149 4991 1291 4542 (Соколов Олександр Васильович)

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!