Львів'ян просять допомогти дітям з лікарень провести свята вдома. Як долучитися

2718 0
Потрібно, щоб хворі дітки мали вдома все необхідне.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

Благодійний фонд «Крила надії» збирає кошти для хворих діток, щоб ті не лишилися на свята в лікарнях. Про це йдеться на сторінці фонду у Facebook.

«Для багатьох дітей навіть при дуже складних захворюваннях це можливо. Але для цього треба, щоб дома вони були забезпечені усім необхідним. Комусь для цього потрібен потужний інгалятор, для когось ліки в таблетках, які можна вживати дома. Для двох наших найменшеньких дівчаток потрібні апарати штучної вентиляції легень, а Софійка зможе спати в своєму ліжку, якщо в неї буде запас спеціального харчування», – кажуть у благодійному фонді.

Читайте також: Як львів’янам стати помічниками святого Миколая. Інструкція

На перший погляд це ніби і не подарунки, але саме вони забезпечать можливість провести свята дома.

Щоб доєднатися до команди помічників особливого Миколая, потрібно:

  • вибрати дитину, чию мрію ви хочете здійснити;
  • відмітити в таблиці, скільки і чого саме ви готові подарувати; 
  • переказати кошти на картковий рахунок фонду у Приватбанку 5169 3305 1136 7333 з поміткою «Миколай для...» ( не забудьте вказати для кого, щоб у фонді могли здійснити мрію саме цієї дитини);
  • можна переказати не всю суму, а лише частинку;
  • долучити друзів чи співробітників, поширивши інформацію про особливого Миколая – інші люди теж матимуть змогу приєднатися.


Список діток та їхніх потреб – за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!