Львів’ян просять допомогти для 23-річної Юлії зі складними травмами після ДТП

44008 1
Зараз дівчина у свідомості і поступово починає реагувати та виконувати самостійні рухи.
Фото: Шанс на повноцінне життя для Юлі Анатольєвої

Фото: Шанс на повноцінне життя для Юлі Анатольєвої

Львів’ян просять допомогти 23-річній Юлії Анатольєвій, яка 30 листопада торік потрапила у складне ДТП, в результаті якого отримала численні травми: забій головного мозку важкого ступеня, забій легень, травматичний розрив селезінки, перелом лівої ключиці, лопатки, ребер зліва, тазу.

Два місяці Юля перебувала у комі в реанімації Лікарні швидкої медичної допомоги Львова у край важкому стані. У  вегетативному стані її перевели у відділення нейрохірургії. Зараз дівчина у свідомості і поступово починає реагувати та виконувати самостійні рухи.

Для повернення до повноцінного життя Юлі потрібна реабілітація, яку погодились провести у Модричах. За перші місяці лікування батьки витратили всі заощадження, тож просять небайдужих допомогти зібрати кошти на реабілітацію, куди Юлія має поїхати за кілька тижнів.

Номер рахунку:

5168 7573 8940 7513 (Анатольєв Віталій Юрійович, батько)


Читайте також:
30 Травня, 2019 11:54
Тетяна Лікування не допоможе. Не виносьте гроші. Оздоровлення - це повна протилежність лікуванню. Є винахід України. Авторський інноваційний метод біоінформаційної реабілітації імунітету Яремчук Ніни Іванівни. Аналогів в світі немає. Дивіться в ютубі - Імунна відповідь на ракові захворювання..Читайте на сайті [***].mocpim.com
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!