Львів’ян просять допомогти другокласнику Ромчику Олексіву, який потрапив під обстріл у Вінниці

14212 0
Ромчик зараз у комі, а його мати загинула.
Фото: ФБ/Ліцей «Гроно»

Фото: ФБ/Ліцей «Гроно»

Небайдужих львів’ян просять допомогти родині учня 2-Б класу львівської початкової школи «Гроно» Ромчику Олексіву, який зазнав тяжких поранень та опіків внаслідок ракетного удару у Вінниці. Мати Ромчика загинула, а за життя хлопця борються лікарі. Про це йдеться у повідомленні Ліцею «Гроно».

Читайте також: Кількох поранених із Вінниці доправили гелікоптером у Львівський опіковий центр

Ромчик поїхав з мамою на обстеження до лікаря у Вінницю, де й сталося горе. Зараз дитина у комі, з чисельними травмами – відкритий перелом плечової кістки, черепно-мозкова травма. Також у нього опіки тіла та обличчя.

«Єдине, що можна зробити – це організувати збір коштів для порятунку хлопчика. Просимо усіх небайдужих про молитву, допомогу і поширення», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Внаслідок вибухів у Вінниці є загиблі і поранені. Оновлено

Реквізити для допомоги:

Картка 4149499343629059 (Ярослав Володимирович Олексів)

[email protected] PayPal Ярослава

5168745109136553 Приватбанк (бабуся Ромчика Лідія Ковальчук).

Нагадаємо, що 14 липня, російські війська завдали удару по цивільній будівлі та культурному центрі у місті Вінниці. Внаслідок ракетного удару загинули 24 людини, зокрема, 4-річна дівчинка та двоє хлопчиків, ще четверо дітей отримали поранення. Багато людей перебувають у важкому стані. 

Пізніше у Європейському союзі заявили, що усіх винних у варварському обстрілі Вінниці та вбивствах мирного населення в інших містах притягнуть до відповідальності.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!