Львів’ян просять допомогти дитині, що перебуває у реанімації Охматдиту. Доповнено

7770 0
На препарат необхідно зібрати 200 тисяч гривень.
ілюстративне фото: socpartnerstvo.org

ілюстративне фото: socpartnerstvo.org

Дитині, що перебуває у реанімації львівського Охматдиту, терміново потрібно зібрати кошти на 25 флаконів препарату «Біовен 10%». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила керівниця благодійного фонду «Крила Надії» Наталія Ліпська.

Вартість препарату – 200 тисяч гривень. Перші п'ять флаконів потрібні вже на сьогодні. За словами Наталії Ліпської, дитина перебуває у важкому стані.

Доповнено.

Станом на 16:30 26 березня збір коштів зупинили, про що повідомила Наталія Ліпська на своїй сторінці у Facebook. За її словами, зібраних від учора коштів вистачило для 10 флаконів препарату, а нині анонімний благодійник закупив і завіз у лікарню ще 14 флаконів. За словами лікарів, цієї кількості вистачить для повного лікування дитини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!