Львів’ян просять допомогти хлопчику з ДЦП

2611 0
Михайлику необхідна двотижнева реабілітація чотири рази на рік.
Фото: Варта1

Фото: Варта1

Львів’ян просять допомогти трирічному хлопчику, мама якого померла під час пологів через нефахову операцію з кесаревого розтину. Про це інформує у Facebook спільнота Варта1.

Михайлик народився із діагнозом ДЦП: спастична тетраплегія G80/0 в стадії пересування перевертанням, в фазі лежання з контролем голови, рухові порушення V рівня за класифікацією GMFCS. Також у хлопчика виявили кисневу недостатність мозку.

Після смерті матері хлопчиком опікується бабуся і тато. За чотири роки реабілітації у клініках Одеси та Вінниці, рідні витратили всі заощадження. 

Хлопчику необхідне двотижневе лікування чотири рази на рік. Перерва в лікуванні може погіршити його стан. Тож сім’я Михайлика просить допомогти зібрати кошти на щорічне лікування хлопчика.

Реквізити ПриватБанку 5168 7573 1449 7175

Хамуляк Стефанія Юріївна (бабуся Михайлика).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!