Терпить біль щодня. Львів’ян просять допомогти хлопцеві із ДЦП

8491 0
Артур переніс операцію і зараз потребує довготривалої реабілітації.
Фото: Уляна Флишко

Фото: Уляна Флишко

Небайдужих львів’ян просять допомогти Артурові, в якого діагноз ДЦП. Нещодавно хлопця прооперували і скоро йому потрібна буде тривала реабілітація. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила львівська волонтерка Уляна Флишко.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти найнижчій мамі України, яка бореться з онкологією

«Поруч на вулиці діти, які бігають, бавляться, радіють життю. Маленький Артурчик, на превеликий жаль, лише з посмішкою може спостерігати за яскравим та насиченим різними активностями життям. Днями довідалась від мами Артурчика, що дитину прооперували. У таку худеньку ніжку, яка його постійно боліла, лікарі вставили пластину, щоби її вирівняти», – зазначає Уляна Флишко.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти сироті, якому потрібна реабілітація після ДТП

За словами волонтерки, це лише початок великого болю хлопця. Попереду його чекає довготривала реабілітація.

«Щиро прошу всіх допомогти фінансово мамі Артурчика, яка самотужки виховує двох дітей, адже у хлопця є ще сестра. Ці кошти просто дуже потрібні, щоби він зміг принаймні рухати ніжками, а поступово і вчитися ходити», – додає Уляна Флишко.

Фінансову допомогу кожен бажаючий може скинути на номер карткового рахунку Алли Курило, мами Артурчика:

4149 4993 4425 1085 ПриватБанк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!