Львів'ян просять допомогти купити катетери для хворих дітей. Як долучитися

5970 0
У відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії у львівській дитячій лікарні хочуть закупити катетери для хворих на рак крові дітей.

Благодійна організація «Благодійний фонд "Запорука"» збирає кошти на 5 підшивних катетерів, яких вистачить на півроку для відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії у львівській дитячій лікарні (Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр). Про це повідомляє Ярина Хомцій, керівниця представництва благодійної організації «Запорука» у Львівській області.

Підшивний катетер потрібен всім пацієнтам зі злоякісними захворюваннями крові, а надто тим, у кого гострі форми хвороби. Однак державними закупівлями ця позиція не покривається. 

Наразі вже придбали 5 катетерів, потрібно закупити ще 5. Один катетер коштує понад чотири тисячі гривень. Всіх небайдужих просять долучитися до збору коштів. 

Допомогти можна перейшовши за посиланням на онлайн-платформі «Українська біржа благодійності» або надіславши кошти на рахунок фонду, обов’язково вказавши призначення платежу: «благодійна пожертва, катетери»:


Рахунок для надходжень в гривнях (UAH):

Райффайзен Банк Аваль
Р/р: 26005552959
Код ЄДРПОУ: 35911054
Одержувач: БФ «Запорука»
Код банку (МФО): 380805
Банк одержувача: «Райффайзен Банк Аваль» в м. Київ
Призначення платежу: благодійна пожертва, катетери


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!