Львів'ян просять допомогти монахині, яка бореться з онкологією

15711 0
Сестра Георгія довгі роки очолює Референтуру у справах освіти Львівської Архиєпархії УГКЦ та Освітньо-методичний центр імені отця Дзеровича.
фото: духовна велич львова

фото: духовна велич львова

Львів'ян просять допомогти сестрі Георгії (Галині Припутницькій), монахині студитці Святопокровського жіночого монастиря у Львові, яка бореться з онкологією. Про це в себе на Фейсбуку повідомив отець Юстин Бойко.

«Сестра Георгія довгі роки очолює Референтуру у справах освіти Львівської Архиєпархії УГКЦ та Освітньо-методичний центр імені отця Дзеровича. Цілком несподівано, як для сестри, так і для нас усіх нещодавно їй поставили дуже тяжкий діагноз – онкологія у заавансованій формі. Очевидно, за кожне людське життя слід боротися до кінця, бо воно є Богом дане», – йдеться в повідомленні.

Нині їй запропонували виїхати на лікування поза межі України, однак воно є дуже дорогим. Так, охочих просять допомогти зібрати кошти на лікування сестри Георгії.

Реквізити:

5168 7422 1321 4061 Припутницька Галина Володимирівна

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!