Львів’ян просять допомогти одужати козулі, яку вчора врятували водії

6304 0
Наразі хвора тварина перебуває у приватній ветеринарній клініці, бо станом на північ учорашнього дня державні заклади не змогли їй допомогти.
фото: facebook.com/optimistima

фото: facebook.com/optimistima

Як повідомляло  ;Tvoemisto.tv раніше, опівночі 24 вересня патрульні отримали виклик про поранену тварину на дорозі, яка веде до міста Винники. Інспектори прибули, оглянули козулю та виявили в неї симптоми пневмотораксу та травму щелепи. Вони звернулись за допомогою до державних ветеринарних закладів, проте жоден з них не погодився оглянути тварину.

Читайте також: У Шевченківському гаю з’явився Бембі. Фото

Інспектори знайшли контакти приватної ветеринарної клініки та доставили козулю до підприємця. Він її оглянув та надав медичну допомогу, а також погодився доглянути за постраждалою у своїй клініці безоплатно.

Наразі  потрібна матеріальна підтримка для того, аби забезпечити лікування та перевезення тварини. Усі, хто має змогу допомогти, можуть приносити кошти безпосередньо в клініку, що на вулиці Володимира Великого, 22 або перерахувати на картку ПриватБанку 4149 4978 1751 8352 на ім'я Маркевич Олександр.

Патрульні Львова закликають водіїв не бути байдужими та не залишати поранених тварин на узбіччі.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!