Львів’ян просять допомогти одиноким стареньким інвалідам

2465 0
Потрібні засоби гігієни, одяг та протизастудні засоби.
Фото: Cristian Newman, Unsplash

Фото: Cristian Newman, Unsplash

Волонтери Благодійного фонду «Здійснити мрію» збирають кошти на придбання необхідних речей стареньким людям, які перебувають на державному утриманні в стаціонарному відділенні для одиноких перестарілих інвалідів смт. Нові Стрілища, що на Жидачівщині. Про це зазначає волонтерка Мар’яна Василик Шаран.

Читайте також: «Новий рік буде добрим». Як стати волонтером-благодійником у Львові і допомогти потребуючим

За її словами, сьогодні у цьому закладі перебуває 27 осіб –14 чоловіків та 13 жінок. Серед них 13 – лежачі, а тому потребують особливого догляду.

Як розповіла Тvoemisto.tv Мар’яна Василик Шаран, найбільше стареньким потрібні: пральний порошок, рідке мило, миючі засоби (гелі для миття унітазів, підлоги, плин для миття посуду), ганчірки, дротики, кухонні рушники, підгузки для дорослих (розмір «М» та «L»), пеленки (розмір 90х60), подушки, постіль, протипролежневі креми, протизастудні засоби, заспокійливі краплі, чай, печиво, нижня білизна (труси, майки дуже потрібні шкарпетки), підштанники для чоловіків, халати для жінок, спортивні штани.

Читайте також: Де у Львові віддати речі для потребуючих

Оскільки благодійний фонд опікується ще й сиротами з інтернатів та дітьми із малозабезпечених сімей, будь-яка допомога з переліченого буде не зайвою.

Крім того, для стаціонарного відділення для одиноких перестарілих інвалідів, що в смт Нові Стрілища волонтери планують придбати бойлер на 100 літрів та два електрочайники.

Кошти можна перераховувати на рахунок Благодійного фонду «Здійснити мрію»:

Код отримувача: 43141120

Назва банку: Західне ГРУ АТ КБ «Приватбанк»

Рахунок отримувача у форматі IBAN: UA453052990000026004031002786

Номер карткового рахунку БФ «Здійснити мрію» – 5169330521401130.

З усіма питаннями можна звертатися до волонтерки Благодійного фонду «Здійснити мрію» Мар’яни Василик Шаран (063 702 36 00) або отця Ярослава Телішевського (068 518 82 32).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!