Львів’ян просять допомогти піврічній Соломійці, якій терміново потрібна пересадка печінки

7262 0
Потрібно 150 тисяч євро на пересадку печінки разом із додатковими витратами. А збір коштів триває до 15 лютого.
фото: над бугом

фото: над бугом

Львів’ян просять допомогти шестимісячній Соломійці Вітів із Сокаля, якій терміново потрібна пересадка печінки. На трансплантацію, яку проводитимуть у клініці в Бельгії, потрібно 150 тисяч євро разом із додатковими витратами. А збір коштів триває до 15 лютого.

Соломійка народилася 28 липня 2021 року. Їх з мамою Христиною виписали на 4 день. Шкіра дівчинки зберігала в собі трішки жовтяниці, але лікарі пояснили, що це – фізіологічна жовтяниця, яка повинна пройти до 1-го місяця. До двох місяців все було добре, за словами мами, але жовтизна не проходила, тоді сім’я знову звернулись до лікаря. Після звичайного аналізу крові їх екстрено направили до Львова.

Читайте також: Львів'ян кличуть на благодійний вертеп задля порятунку 10-місячного хлопчика зі СМА

«Нашу донечку в той же день госпіталізували в хірургічне відділення. Лікарка взяла біопсію і підтвердила страшний діагноз: атрезія жовчних протоків, біліарний цироз печінки. Для нас з чоловіком це був шок, адже в наших сім'ях ніхто не мав такого діагнозу. Єдиним порятунком для нашої донечки є трансплантація печінки від рідного чи не рідного донора», – каже мама.

У Соломійки – рідкісна група крові. Її стан підтримують медикаментозно, але печінка продовжує руйнуватися. Маленька погано розвивається, її вага в неповні 4 місяці дорівнювала вазі звичайної одномісячної дитинки.

Трансплантацію печінки для діток з малою вагою проводять в клініці Сент-Люк, Бельгія. Сума за операцію та витратами на проживання і реабілітацію становить 150 000 євро. Сімя Вітів не має таких коштів, тому звертається до охочих допомогти.

Реквізити:

ПриватБанк: 5168 7451 1543 7367 (Вітів Христина, мама)

MonoBank: 5375 4114 0839 6070

У призначенні платежу вказувати «Благодійна пожертва»

Реквізити Бельгії:

«ACB Renaissance a.i.s.b.l»

Banque: ARGENTA SA

Аdresse: Belgielei 49-53

2018 ANVERS BELGIUM

IBAN: BE47 9731 2394 1580

BIC (SWIFT) en euro zone

EU: ARSPBE 22

BIC (SWIFT) для світових переказів (євро і інші грошові одиниці)

BBRUBEBBXXX

Призначення: Solomia



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!