Львів’ян просять допомогти постраждалій від нападу ведмедя

12751 5
На дівчину чекає місячне лікування та реабілітація.
Фото: Catherine Luch / Facebook

Фото: Catherine Luch / Facebook

Львів’янка Катерина Бридун просить допомогти зібрати кошти на лікування після нападу на неї ведмедя. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, вона з друзями відпочивала на одній із туристичних баз Верховинського району в Карпатах. На території бази у клітці був ведмідь. Вона підійшла до нього, аби зняти відео.

«У ведмедя стався різкий напад агресії. Він вхопив мене за куртку і потягнув у клітку, хапаючи за руку, голову та волосся», – пише дівчина.

Її врятували друзі та доправили до найближчої лікарні, де вона лікуватиметься місяць, після чого на дівчину чекає реабілітація. Тож Катерина Бридун просить небайдужих допомогти коштами на лікування та реабілітацію.

Реквізити картки:

4149439001845878 (Бридун Катерина Ярославівна)

5168757364997389 (Бридун Ярослав)


Читайте також:
10 Грудня, 2018 16:31
Марія Не викликає жалості,шкода ведмедя з якого жорстокі люди знущаються саджаючи в клітку,щоб такі як вона селфі з ним робили.Допомогти?Як маєте можливість,допоможіть краще якійсь хворій дитині.
10 Грудня, 2018 13:50
Halyna Ця бідна заґратована тварина відімстила за жорстоке і цинічне знущання над нею двоногими homo sapiens.
10 Грудня, 2018 13:28
Ірина Я теж проти допомоги..взагалі як можна робити селфі з твприною в клітці...це те саме що робити фото з вязнями у тюрмі...це жива істота яка має бути на волі....Я зневажаю тих людей які мучать тварин і ще бвльше отаких як ця жінка...якби люди не фоткались..не ходили в зоопарки то не було такого бізнесу на чужій біді. Сором ...надлюдська жорсткокість мучити тварин...хай би її посадили в клітку і робили селфі з нею...сподіваюсь з ведмедем все гараз
10 Грудня, 2018 13:22
Ігор «Напав ведмідь» вона йшла лісом? Навіщо потрібно було підходити до ведмідя, який сидів в клітці, мало чим вона могла його роздратувати, а все через селфі?
10 Грудня, 2018 12:55
Тетяна Ви жартуєте? Почитайте коментарі АДЕКВАТНИХ та НОРМАЛЬНИХ людей під її постом!!! Вона сама підійшла до клітки, бо це ж одна з її фантастичних пригод!!! Чому люди мають платити, верніше допомагати за те, що в людини розуму немає?? Її хтось змушував підходити до клітки???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!