Львів’ян просять допомогти придбати прилад, який рятує поранених

1776 0
Львів’янам пропонують долучитися до збору коштів для придбання портативного монітору, який допомагає контролювати стан пораненого пацієнта при поганому освітленні.
фото: facebook, heaco.ua, news.liga.net

фото: facebook, heaco.ua, news.liga.net

Медична служба Бродівської вертольотної бригади займається евакуацією важкопоранених із гарячих точок на Сході та доправляє їх у найближчі госпіталі на невідкладне лікування. Їхня робота зазвичай проходить в умовах повної темряви, тому часто немає можливості слідкувати за станом пацієнтів й стабілізувати його. 

Читайте також: Форма-невидимка рятуватиме життя військовим. Як долучитися?

Активісти збирають кошти для придбання портативного монітору HAECO G3H, який дозволить лікарській бригаді в умовах поганої зовнішньої і внутрішньої видимості слідкувати за станом здоров’я пацієнта. Необхідна сума – 32 970 гривень. Про це повідомила на своїй facebook-сторінці Ірина Снітинська.

«10 тис. грн. можемо передати із грошей, що залишилися після усіх покупок 2-го благодійного аукціону Купи зустріч - допоможи Україні, а решту, я впевнена, ми гуртом швидко зберемо. Потрібно лише перерахувати посильну для Вас суму», – написала вона. Майже за добу активістам вже вдалося зібрати близько 5 тисяч гривень.

Номер картки Приватбанку: 4149 4978 4033 2169Отримувач: Снітинська Ірина Володимирівна. Звіти про рух коштів на рахунку і придбання можна буде побачити в альбомі аукціону: https://goo.gl/mdih1m.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!