Львів’ян просять допомогти придбати вишиванки, аби подарувати їх новонародженим діткам у пологових

3855 0
Дітки, які народилися у час війни, зможуть одягнути свою першу вишиту сорочечку, як символ української ідентичності.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

До Всесвітнього дня вишиванки, яке відзначатимуть 19 травня, у Львові просять допомогти закупити вишиванки, які народяться та перебувають у пологових будинках. Про це повідомляє благодійниця Ірина Плахтій.

Всеукраїнську акцію Народжені у в Вишиванці проводять у Львові вже п’ятий рік поспіль.

Читайте також: У Львові збирають вишиванки, які продадуть на аукціоні, щоб придбати автомобіль для військових

«У цьому році свято особливе. Дітки, маленькі крихітки, які народяться у час війни, одягнуть свою першу вишиту сорочечку, як символ української ідентичності. Українські матері народжують маленьких українців та українок у час війни. У статусі Діти війни ці немовлятка отримають свою першу вишиванку. Прошу доєднатися до акції», – каже Ірина Плахтій.

Благодійники уже закупили понад 250 вишиванок і відправили їх на Київщину, у Яготин, Житомир, Чернігів, Кременчук, Дніпро, Запоріжжя, Миколаїв, Торецьк, Покровськ, Слав’янськ, Лідово, Одесу, Харків, Кропивницький та інші міста та області України.

Читайте також: На підтримку ЗСУ. У Львові збирають вишиванки, які продаватимуть на аукціоні у США

Для тих, хто хоче доєднатися до благодійної ініціативи на закупівлю вишиванок для новонароджених дітей, відкритий рахунок

5168 7453 2176 1725 (ПриватБанк).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!