Львів'ян просять допомогти родині із Брюховичів, яка залишилася без даху над головою

1750 0
Їхній будинок згорів ущент 26 січня цього року.
Фотоскрін із відео ліквідації пожежі

Фотоскрін із відео ліквідації пожежі

На Львівщині збирають кошти для родини Оксани Мних із Брюховичів, будинок яких згорів ущент 26 січня. Про це Тvoemisto.tv повідомила їхня родичка Іра Червінська.

Без домівки залишилася 42-річна Оксана, її син Володимир, неповнолітня донька Анна та 73 річна бабуся Євгенія, яка з ними проживала. Разом із будинком згоріли усі речі. Після пожежі будівлю відновити не можливо. 

«Родичі допомагають сім'ї пережити горе, влаштували їм тимчасовий побут. Однак родині Мних вкрай необхідна фінансова допомога на відбудову оселі, і самотужки їм цієї проблеми не вирішити. Прохання до всіх небайдужих, допоможіть чим можете: коштами, будівельними матеріалами, робочою силою...», – зазначила Ірина Червінська.

Нагадаємо, що пожежа сталася о 15:43 год 26 січня у Брюховичах на вул. Крукова Гора,5. На момент прибуття вогнеборців, будівля уже була охоплена вогнем. Пожежу вдалося ліквідувати о 18:24 год. На місці працювали 15 рятувальників. Родичі кажуть, що пожежу насправді ліквідували о 20.30.

Реквізити для допомоги родині:

Картка Приватбанку для збору коштів 5168 7453 0288 9099 Мних Оксана Ігорівна

Фото Ірини Червінської

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!