Львів’ян просять допомогти сім’ї музикантів придбати інсулінову помпу для маленького сина

6212 0
Постійна залежність від вимірювання цукру в крові та інсулінотерапія підшкірними ін'єкціями обмежують свободу Остапчика Родича.
Фото: БФ «Із янголом на плечі»

Фото: БФ «Із янголом на плечі»

Небайдужих львів’ян просять фінансово допомогти сім’ї Родич, щоб придбати для сина Остапчика інсулінову помпу. Її вартість становить 75 тис. грн, що є непідйомною сумою для родини, повідомляє Благодійний фонд «Із янголом на плечі».

Читайте також: Львів'ян просять допомогти зібрати кошти на лікування дослідниці Софії Палюх

Сім’я Родич – музиканти. Батько Андрій Родич є кларнетистом військового оркестру у Національній академії сухопутних військ, а дружина Анастасія Арбузова-Родич – викладачем по класу сопілки у Львівському музичному коледжі ім. С. Людкевича. Крім цього вона є співачкою-вокалісткою та солісткою у складі різних хорових колективів Львова, керівницею церковного хору «Soli Deo» у храмі Пресвятої Євхаристії.

У 4 роки та 2 місяці в Остапчика раптово погіршало здоров’я: він почав багато пити води, худнути, не втримувати сечу вночі. Згодом лікар пояснив, що нирки почали розчиняти зайвий цукор і виводити з організму. Перший аналіз крові на цукор показав удвічі вищий показник від норми. Відтак, Остапчику діагностували цукровий діабет, тип 1 (інсулінозалежний).

Читайте також: Львів'ян просять долучитися до збору речей для підопічних з інтернату та хоспісу

Автоімунне захворювання дитини повністю змінило спосіб життя. Постійна залежність від вимірювання цукру в крові та інсулінотерапія підшкірними ін'єкціями обмежують певну свободу Остапчика.

Сімֹ’я просить усіх небайдужих допомогти у придбанні інсулінової помпи, яка дасть можливість дитині рости і розвиватися повноцінно. Її вартість – 75 тис. грн. Сума для них непідйомна, адже у родині ще підростає старший брат Остапчика, молодша сестра, а у червні народиться ще одне малятко.

Тим, хто бажає допомогти, є реквізити:

Картка МОНОбанку  5375 4141 2915 5908

Картка Приватбанку 4149 6293 4220 0508 Родич Андрій Віталійович

Картка Приватбанку фонду

5169 3305 2176 1400

лише для користувачів Приват24

БО ІЗ Янголом на плечі БФ

Номер рахунка UA173052990000026009001002960

АТ КБ «Приватбанк» МФО: 305299

ЄДРПОУ/ІПН 41411833

Призначення платежу: Благодійний внесок для Остапчика

Допомога через MONOBANK: - розділ Інші платежі, Благодійність – БФ Із янголом на плечі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!