Львів’ян просять допомогти сім’ї, яка постраждала у потрійній ДТП

9877 0
Дворічна дівчинка загинула, а двоє хлопчиків перебувають у реанімації.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

У Львові просять допомогти сім’ї, яка 19 липня постраждала у потрійнії аварії, що сталася неподалік села Солонка. Внаслідок пригоди загинула дворічна дитина, а хлопці віком 4 та 12 років перебувають у реанімації. 

Двох дорослих та дітей забрала швидка допомога. 12-річний хлопчик отримав струс головного мозку, забійні рани голови, травму і забої живота. Чотирирічний хлопчик має забій головного мозку, травму живота, злам кісток тазу, а також забійні рани голови. Обоє дітей перебувають у реанімації міської дитячої лікарні. 

Нагадаємо, що ДТП трапилася на автодорозі Київ-Чоп. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Ауді», 37-річний львів‘янин, здійснював обгін у недозволеному місці, він скоїв зіткнення з автопоїздом ДАФ, внаслідок чого вантажівка виїхала на зустрічну смугу і протаранила легковий автомобіль «Деу».

Читайте також: В автотрощі на трасі Київ-Чоп загинула жінка з дитиною 

Внаслідок зіткнення пасажирка «Деу» 2-річна дівчинка загинула на місці події. Ще двоє дітей, хлопчики віком 4 та 12 років, які перебували у цьому ж автомобілі, потрапили до лікарні.

Водія «Ауді» затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Реквізити для допомоги: 

5168 7422 3195 9366 Мельник Оксана Василівна
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!