Львів’ян просять допомогти трирічному хлопчику з важкими недугами

1669 0
У Ярослава Мілойчікова діагностували ДЦП, гідроцифальний синдром та синдром Уеста.
фото: Ірина Мілойчікова

фото: Ірина Мілойчікова

Ярославу Мілойчикову зі Стрия три з половиною роки, і він вже має кілька важких недугів — ДЦП, спастичний тетрапарез, рухові порушення V рівня, гідроцифальний синдром та синдром Уеста. Його батьки намагаються повернути своїй дитині повноцінне життя та борються за його майбутнє.

«Ми пройшли через все: реанімація, зупинка дихання, сотні обстежень, десятки аналізів, сотні уколів, не одна підтримуюча реабілітаці в Україні і за кордоном, щомісячні масажі вдома, жмені таблеток, які вживаємо і досі. Ми витягнули Ярославчика з найгіршого», — пише мама хлопчика Ірина в групі на Facebook.

Читайте також: Львів'ян просять здати кров для двох чоловіків та 5-річного хлопчика

За її словами, він вже трішки розмовляє, пробує сидіти з підтримкою, пробує робити свої перші кроки, навчився показувати свої емоції, проявляє свій характер, вміє ображатись. І лікарі говорять що саме зараз сприятливий для нього час починати активну реабілітацію, яка дозволить і навчить його рухатись.

Проте на реабілітацію в клініці в Іспанії необхідно 48 тисяч євро, які батьки збирають вже більше року. За словами Ірини Мілойчікової, відстрочки вже були неодноразові, тому кінцевий термін, щоб зібрати гроші, — 30 березня.

Реквізити для допомоги: 4149 6293 9644 9894 (Ірина Мілойчікова). Контактний номер телефону — 093 098 32 93.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!