Львів’ян просять допомогти у пошуках зниклого 20-річного юнака

3493 0
Мешканців Львова просять допомогти у пошуку Курила Миколи Васильовича, 1994 року народження. 26 жовтня хлопець зник безвісти.
фото: facebook

фото: facebook

Як інформує спільнота «Варта1», Курило Микола Васильович, 17.02.1994 р.н. 26 жовтня приблизно о 19 годині вийшов з дому (вулиця Шевченка, 366 б) й пішов у невідомому напрямку.

Юнак був одягнений у світло-фіолетову зимову куртку, оливкові штани, чорні черевики. Зі собою мав великий туристичний рюкзак чорного кольору із червоними вставками, до рюкзака були прикріплені каремат і спальник. Телефон хлопця вимкнений.

Читайте також: У Львові понад місяць шукають зниклу 17-річну дівчину

«Прошу всіх, хто міг його бачити, відгукнутись. Є версії, що він міг кудись виїхати з міста, тому особливу увагу прошу звернути на автостанції, вокзал, аеропорт, а також райони Рясне-1 і Рясне-2. Буду вдячна за будь-яку інформацію», – написала сестра Миколи Іванка.

Усіх, хто має будь-яку інформацію, просять зголоситися: 096-815-67-39 (Іванка) або на номер «102».

Опублікувала Юлія Сабадишина
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!