Львів’ян просять допомогти у пошуках зниклої жінки

3719 0
Містян закликають допомогти у пошуку Алюк Лілії Степанівни, мешканки Пустомитівського району, яка 5 жовтня зникла безвісти та може зараз перебувати у Львові.
фото: facebook (Варта1)

фото: facebook (Варта1)

Алюк Лілія Степанівна (1985 року народження), мешканка села Зубри Пустомитівського району Львівської області 5 жовтня відправилась до Львова з метою відвідати собор святого Михайла й не повернулась. Про це інформує спільнота «Варта1» на своїй facebook-сторінці.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти знайти зниклу 17-річну дівчину

Лілія Алюк має ріст приблизно 175 см, повної тілобудови, волосся темне довге, очі карі. Була одягнена у вишневу куртку та штани чорного кольору, взута в шкіряні туфлі білого кольору. Із собою мала сумочку через плече зі шкіри фіолетового кольору. Документів, які посвідчують особу, та мобільного телефону при собі не мала.

Усіх, хто має будь-яку інформацію, рідні жінки просять зголоситися на номер 102 або написати активістам «Варти1».

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!