Львів’ян просять допомогти мистецтвознавиці Наталі Космолінській у боротьбі з раком

2320 0
На лікування мистецтвознавиці потрібно 50 000 доларів.
Фото з Facebook-сторінки Юлії Хомчин

Фото з Facebook-сторінки Юлії Хомчин

Львів’ян просять допомогти мистецтвознавиці Наталії Космолінській в лікуванні онкології. Про це на своїй сторінці Facebook повідомила депутатка Львівської міської ради Юлія Хомчин.

На лікування мистецтвознавиці потрібно 50 000 доларів. За словами Юлії Хомчин, є чітка схема лікування жінки, але ресурси родини Наталії Космолінської вже вичерпані.

Реквізити картки

4731 2191 1491 0452

Космолинська Наталія Вадимівна

Також всіх, хто хоче передати кошти готівкою, Юлія Хомчин закликала контактувати з нею приватно.

Нагадаємо, що цього року Наталія Космолінська разом з Іриною Магдиш представили книжку про Львівську національну галерею мистецтв імені Бориса Возницького «Гра в музей».

Довідка.

Наталія Космолінська — критикиня та історикиня мистецтва. Навчалася у Київській академії мистецтв і архітектури, на факультеті історії і теорії образотворчого мистецтва (1988-1994). Закінчила Київський інститут культури, бібліотечний факультет (1982-1986). Редакторка мистецької сторінки Інтернет-порталу «Zbruc». У минулому — заступниця директора з виставкової роботи Львівського Палацу Мистецтв, головна редакторка журналу «Real Home» (Львів) та редакторка мистецьких програм Львівського обласного радіо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!