Львів’ян просять допомогти в пошуку двох зниклих хлопців. Фото

7475 0
Усіх, хто знає місце перебування Максима Шкварка та Рубена-Юрія Третякова, просять телефонувати на гарячу лінію поліції – 102.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

Поліція розшукує двох зниклих хлопців 18-ти та 19-ти років. Про це йдеться на офіційному сайті Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Максим Шкварко та Рубен-Юрій Третяков були друзями. Перед зникненням їх бачили разом упродовж дня.

Прикмети Максима: зріст – 168 см, середньої статури, волосся коротке, русяе, кругле обличчя, блакитні очі. Був одягнений в голубу пухову куртку з написом Adidas, темні сірі джинси, кросівки червоного кольору з написом Puma.

Прикмети Рубена-Юрія: зріст – 160-165 см, середньої статури, волосся русяве, коротке, обличчя овальне, карі очі. Був одягнений у чорний спортивний костюм з білими смугами та написом Adidas, яскраво-сині кросівки з білими вставками, синю осінню куртку з білими смужками на рукавах, мав з собою рюкзак.

Усіх, хто має будь-яку інформацію про місце перебування хлопців, просять телефонувати на гарячу лінію поліції – 102.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!